کمک های کامپیوتری
تاریخ : سه شنبه 27 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

 

Sony Ericsson Xperia Arcبهترین موبایل (تلفن همراه) اروپا: Sony Ericsson Xperia Arc

Sony Ericsson Xperia Arc  با ۸٫۷ میلی متر در نازک ترین قسمت یک موبایل فوق العاده باریکی است که چشم ها را خیره می کند و به راحتی داخل جبیب جا می شود. از ویژگی های آن یک صفحه نمایش ۴٫۲ اینجی (۱۰٫۷ سانتی متر) LED با نور پس زمینه و بهینه سازی پخش ویدئو و تصاویر توسط موتور براویا است. دوربین این دستگاه به سنسور Sony’s Exmor R    ۸٫۱ مگا پیکسلی مجهز بوده و تصاویری دقیق حتی در نور کم ارائه می دهد. Sony Ericsson Xperia Arc با ۷۲۰ پیکسل فیلم برداری، دارای فلش LED و مجهز به درج موقعیت جغرافیایی در عکس است. Sony Ericsson Xperia Arc دارای سیستم عامل آندروئید نسخه ۲٫۳ و یک پردازنده ۱ گیگا هرتزی است. این دستگاه خروجی micro HDMI داشته نه تنها می توان با آن فیلم و عکس در تلویزیون تماشا کرد بلکه هم چنین می توان بر روی یک صفحه نمایش بزرگتر به نمایش درآورد

جهت مطالعه بیشتر:

 


|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : سه شنبه 27 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

بهترین موبایل (تلفن همراه) رسانه اجتماعی اروپا:  HTC ChaCha

 European Social Media Phone 2011-2012

 HTC ChaChaاگر شما به دنبال یک گوشی موبایل بسیار عالی جهت شبکه اجتماعی می گردید، HTC ChaCha یکی از بهترین انتخاب هاست. این دستگاه موبایل آندروئید زیبا و ظریف دارای یک صفحه کلید QWERTY کامل و دسترسی مستقیم به شبکه اجتماعی فیس بوک (Facebook) فقط با فشار یک دکمه اختصاصی است. به اشتراک گذاری عکس ها و نوشته های امروزه بسیار راحت تر از گذشته شده است. آیا شما آرزو دارید چت کنید، ای میلی به سرعت نور بفرستید، به موزیک گوش کنید (تقریباً تمام کدها را پستیبانی می کند) یا وب گردی کنید، همه چیز ساده و شگفت انگیز است. دوربین پیشرفته ۵ مگاپیکسل به شما این شانس را می دهد که برای خودتان به یک خبرنگار رسمی در شبکه اجتماعی تبدیل شوید. با این موبایل شگفت انگیز در دست تان شما احساس می کنید که با جهان در ارتباط کامل هستید.

دوست دارید بیشتر بدانید:

 


|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : سه شنبه 27 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

بهترین تلفن همراه (موبایل) اروپا: Samsung GALAXY S II

European Mobile Phone 2011-2012

Samsung GALAXY S IISamsung GALAXY S II با صفحه نمایش Super AMOLED Plus 4.3 اینجی (۱۰٫۹ سانتی متری) و هم چنین با CPU دو هسته ای ۱٫۲ GHz توجه فراوانی را به خود معطوف ساخته است. وقتی این دستگاه در دستان شماست شما احساس می کنید که می توانید هر کاری را که بخواهید انجام دهید: وب گردی در اینترنت، فیلم برداری Full HD، قابلیت پخش همه انواع صوت و تصویر (تقریباً همه کدهای صوتی و تصویری را دارد)، انواع بازی، عکاسی حتی در نور بسیار کم به کمک فلاش LED و سنسور  ۸ مگاپیکسلی پیشرفته. بدنه بسیار باریک ۸٫۴۹ میلی متری، سیستم عامل آندروئید ۲٫۳ و صفحه لمسی کاربرپسند عالی Wiz UX همه اینها سبب شده است تا کاربران یک دستگاه با امکانات پیشرفته و هیجان انگیز پیش رو داشته باشند.

بیشتر بدانید:


|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : سه شنبه 27 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

 

بهترین های موبایل و تجهیزات آن در سال ۲۰۱۰- ۲۰۱۱
Mobile Devices Awards 2010-2011
بهترین گوشی های موبایل اروپا در سال ۲۰۱۰-۲۰۱۱  توسط EISA انتخاب شدند.
انجمن صوتی و تصویری اروپا (European Imaging and Sound Association) که به اختصار EISA نامیده می شود بهترین گوشی های موبایل سال ۲۰۱۰-۲۰۱۱ اروپا را معرفی نمود. قطعاً انتخاب مدل های زیر در فروش جهانی و حتی در ایران بسیار مؤثر است:

بهترین موبایل هوشمند (Smartphone) اروپا در سال ۲۰۱۰-۲۰۱۱:
Samsung Galaxy S GT-I9000Samsung Galaxy S GT-I9000
سیستم عامل این دستگاه Android است، Samsung Galaxy S GT-I9000

شاهکاری برای کاربرانی که می خواهند بهترین ارتباط، سرگرمی و به روز بودن را با هم داشته باشند. این دستگاه دارای یک صفحه نمایش بزرگ ۴ اینچی (۱۰٫۱۶ cm) AMOLED، ۸۰۰*۴۸۰ پیکسلی تاچ اسگرین است که تجریه  نمایش تصاویر خیره  کننده را ارائه می دهد. دوربین ۵ مگاپیکسلی این دستگاه بدون فلش است ولی ضبط ویدئویی آن ۷۲۰ پیکسلی است. ارتباط با سایر دستگاه ها توسط بلوتوث ۳٫۰، Wi-Fi با DLNA امکان پذیر بوده و قادر به اتصال به و اشتراک گذاری بین این دستگاه و تلویزیون های سامسونگ و پخش کننده های بلوری می باشد. موبایل Samsung Galaxy S GT-I9000  دستگاهی خوش ساختی است که نظر هر عاشق موبایل را جلب می کند.
جهت اطلاعات بیشتر در مورد این گوشی به این سایت ها هم سر بزنید:
Galaxy S GT-I9000 در سایت رسمی سامسونگ
Galaxy S GT-I9000 در EnWikkipedia
Galaxy S GT-I9000 در سایت یوتیوب
این در سایت GSMARENA

بهترین موبایل مولتی مدیای همه پسند (Social Media)  اروپا در سال ۲۰۱۰-۲۰۱۱
Samsung Wave GT-S8500Samsung Wave GT-S8500

موبایل Samsung Wave بر اساس اقبال عمومی به گوشی های هوشمندی که نرم افزارهای جذاب عمومی را در بر دارند ساخته شده است. Samsung Wave GT-S8500 اولین دستگاهی با سیستم عامل Bada است که قادر به اتصال به فروشگاه های نرم افزاری است. در پس صفحه تاچ اسگرین ۳٫۳ اینچی (۸٫۳۸ cm) AMOLED این موبایل سی پی یو پر قدرت ۱ گیگاهرتزی قرار دارد. قادر به ارتباط  از طریق بلوتوث ۳٫۰ گزینه های صوتی و تصویری مثل رادیو FM با RDS و دوربین ۵ مگاپیکسل همراه با فیلم برداری ۷۲۰ پیکسلی و فلاش LED است. موبایل Samsung Wave GT-S8500 باریک و خوش ساخت با بدنه فلزی طراح شده است.
Wave GT-S8500 در سایت رسمی سامسونگ
سایت اختصاصی این موبایل

بهترین موبایل اروپا در سال ۲۰۱۰-۲۰۱۱
Sony Ericsson Xperia X10 minSony Ericsson Xperia X10 minii
موبایل سونی اریکسون Xperia X10 mini یک موبایل خیلی کوچک و خوش دست است. گذشته از این، دارای کارائی قابل توجه با امکاناتی گسترده مثل GPS، Wi-Fi، ۳G و دوربین ۵ مگاپیکسلی با فلاش می باشد. این موبایل دارای سیستم عامل Android بوده و همان راحتی کار با مدل بزرگتر آن با وجود اندازه تاچ اسگرین ۲٫۵۵ اینچی (۶٫۴۸  cm) خود دارا می باشد. اندازه و وزن کوچک آن و رنگ های متنوع خوش رنگ قاب این موبایل آنرا جز ۶ موبایل برتر موبایل های هوشمند قرار داده است.
Xperia X10 mini در سایت GSMARENA
Xperia X10 mini در سایت Sony Ericsson
Xperia X10 mini در سایت دی جی کالا

بهترین Tablate اروپا در  سال ۲۰۱۰-۲۰۱۱:
Apple iPadApple-iPad
این محصول خارق العاده جدید عصر جدیدی را در دنیای نشر رقم زده است. مجلات و کتب  را می توان بصورت دیجیتالی با این دستگاه شکفت انگیز ۹٫۷ اینچی (۲۴٫۶۳ cm) با صفحه LED لمسی با ضخامت ۱۳٫۴ mm منتشر کنید و بخواند. نه یک کامپیوتر، بلکه یک Tablet  ارتباطی ایدآل برای انجام امورات ای میل است.با iPad هم چنین شما می توانید فیلم و عکسهایتان را در این دستگاه  ذخیره کنید؛ زاویه دید آن نیز کاملاً واید بوده بطوریکه به راحتی همراهان شما هم بتوانند عکس و فیلم را ببینند. جالب ترین مسئله این است که شما می توانید همه ۱۴۰ هزار نرم افزار های iPhone موجود را که بطور مرتب در حال افزایش هستند مثل سایر برندهای شرکت Apple از سایت iTunes دانلود و استفاده کنید.
iPad  APPLE در سایت APPLE
iPad Apple در دی چی کالا

بهترین هدفن اروپا در سال ۲۰۱۰-۲۰۱۱ :
Beyerdynamic T 50 pBeyerdynamic-T-50-p

گوش دادن به موزیک با کیفیت فوق العاده (Ultimate Hi-Fi) در هنگام حرکت با مارک جدید هدفون Beyerdynamic T 50 p ممکن شده است.با دارا بودن تکنولوژی Tesla صدایی بی نظیر، پرقدرت و با کیفیت فوق العاده را به ارمغان آورده است. طراحی بسیار زیبا و راحت این هدفون باعث می شود شما ساعت ها به موزیک تان بدون ناراحتی گوش بدهید. هدفون دارای ظاهری استیل براق جذاب و همراه با کیف است.
سایت رسمی این هدفون
مشخصات این هدفون در سایت Headfonia

بهترین دستگاه راه یاب (Navigation) قابل حمل اروپا در سال ۲۰۱۰-۲۰۱۱ :
Garmin Nüvi 3790t

Garmin Nüvi 3790t
شرکت Garmin آخرین محصول خود را با عنوان قابل حمل با بنام ‘Portable Navigtion Device’ ارائه داده است.این دستگاه بیشتر شبیه به موبایل هوشمند بوده، بسیار نازک (۸٫۹۵ mm)، صفحه نمایش LCD 4.3 اینچی (۱۰٫۹۲ cm)، مولتی تاچ و قابل نمایش هم در هر دو جهت عرضی و طولی می باشد. Garmin Nüvi 3790t دارای یک بلند گو است تا به طریق صوتی نیز شما را راهنمایی کند، این دستگاه تصاویرمسیر و راه ها را  با کیفیت سه بعدی واضح نمایش می دهد. دارای بلوتوث بوده با بیش از ۲۰۰ مدل گوشی موبایل و هندز فری سازگار است.

Nüvi 3790t  در سایت رسمی Garmin


|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

این بار دانلود دوتا دموی جدید Wo Dota رو گذاشتم.

WoDotA Top10 Weekly Vol 69.70.


 

 

توصیه می کنم حتما ببنید.


|
امتیاز مطلب : 41
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

چطور یک فضاپیما به زمین برمی‌گردد

دانش > فضا  - ترجمه محمدرضا محمدی :
حقیقت دارد که یک فضا پیما که زاویه فرود آن به جو زمین، شیب تندی دارد، به هنگام فرود دچار سانحه می‌شود؟

برای پاسخ به این سؤال باید بدانیم که هر شیء هنگام بازگشت به جو زمین یا هر سیاره دیگر برای اینکه با موفقیت فرو بنشیند، لازم است زاویه فرودی با شیب خیلی کم داشته باشد.

در چنین فرودی پایین‌ترین وبالاترین حدود به وسیله مسیر پرواز فضا پیما، میزان کاهش سرعت آن و گرمایش آیرودینامیکی ایجاد شده از برخورد شیء با لایه‌های اطراف، تعیین می‌شود.

مسیر پرواز یک فضا پیما به هنگام بازگشت به زمین، تا اندازه‌ای به نوع مداری که شیء برای رسیدن به زمین طی می‌کند، بستگی دارد.

 این مسیر، مداری با اهمیت است، چرا که مشخص می‌کند فضا پیما در اولین برخوردش با جو زمین،  با چه سرعتی مدار را طی می‌کند. به‌عنوان مثال، سرعت فضا پیما‌‌ها به هنگام چرخش به دور زمین، 27360 تا 28970 کیلومتر در ساعت است که معمولا با همین سرعت زیاد نیز وارد لایه‌های بالایی جو می‌شوند.

حتی برخی فضا‌پیماها با سرعت فراتر از این نیز مدار زمین را می‌پیمایند و به جای قرارگرفتن در مدار دایره‌ای، مدارهای سهمی را طی می‌کنند. این امر موجب سرعت بیشتر آنها به هنگام بازگشت به زمین می‌شود.

مسیر‌های برگشت

یک فضا‌پیما چه حامل سرنشین باشد و چه بدون سرنشین باشد، برای بازگشت به جو زمین، 3راه بیشتر پیش رو ندارد: استفاده از مسیر بالستیک، حرکت با موتور خاموش (سرخوردن) و حرکت با شتاب.

تفاوت اصلی میان این مسیرها به اختلاف مسافت اولین نقطه برخورد فضاپیما با جو زمین و نقطه‌ای که سپس در آن فرود می‌آید، بستگی دارد. این مسافت تا حد زیادی با مقدار نیروی برآیی که فضا‌پیما به هنگام پیمودن جو زمین تولید می‌کند رابطه دارد.

بالستیک:

به‌طور معمول اکثر فضا‌پیما‌ها به هنگام ورود به زمین ،  یک مسیر بالستیک را می‌پیمایند.

در این صورت در هنگام ورود، فضا پیما نیروی بالا‌برنده آیرو دینامیکی کمی تولید می‌کند، به‌طوری که نسبت نیروی برآ به نیروی پسا کمتر از عدد یک است.

چنین فضا‌پیمایی به جای آنکه به داخل جو زمین غوطه ور شود بر اثر نیروی جاذبه زمین و نیروی برآ، پایین می‌آید.

 تساوی 2 نیروی پسا و برآ باعث می‌شود تا سرعت فضا‌پیما کاهش یابد و چترهای نجات آن برای یک فرود آرام باز شود.

نقطه فرود فضاپیما روی زمین با توجه به شرایط فضا‌پیما و مختصات آن به هنگام ورود اولیه‌اش به جو زمین تعیین می‌شود.

در این شرایط فضاپیما هیچگونه کنترلی بر مسیر خود به هنگامی که مدار زمین را ترک می‌کند و جهت ورود به زمین، وارد مسیر بالستیک می‌شود، ندارد.

سر خوردن:

یک شیوه بازگشت به زمین، ورود به جو زمین با موتور خاموش است که در آن فضا‌پیما در میان لایه‌های جوی شبیه به یک هواپیما پرواز می‌کند.

فضا‌پیما با زاویه حمله بالا وارد اتمفسر می‌شود و نیروی بالابرنده برآ تولید می‌کند. در چنین حالتی نسبت نیروی برآ به نیروی پسای فضاپیما بیشتر از 4 است که به آن اجازه می‌دهد تا از یک سفینه با مسیر بالستیک پایین‌تر بیاید.

مزیت عمده این روش این است که سرنشین به مراتب کنترل بیشتری روی مسیر پروازی دارد و می‌تواند مرکز فرود خود را انتخاب کند. به‌علاوه سفینه ممکن است به‌طور نمونه در یک شاهراه سالم فرود بیاید و دوباره مورد استفاده قراربگیرد.

ورود با شتاب:

یک انتخاب دیگر برای ورود به جو که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و ترکیبی از هر دو روش بالستیک و سرخوردن است، روش ورود با شتاب است.

در این حالت، ابتدا فضاپیما با قسمت‌های بالایی جو تماس پیدا می‌کند که در نتیجه همین تماس نیروی پسای ایجاد شده، تا اندازه‌ای فرود فضاپیما را آهسته می‌کند.

با وجود این، نسبت نیروی پسا به نیروی برآ که تولید می‌شود ،  بین یک و4 است. از این نیروی برآ، برای خروج دوباره از جو استفاده می‌شود.

این فرایند برای چند بار تکرار می‌شود. به‌طوری که فضا پیما همانند سنگی که باشتاب روی سطح آب حرکت می‌کند، وارد لایه‌های بالایی جو می‌شود.

این ورود با شتاب به تدریج حرکت فضا‌‌پیما را کند می‌کند تا زمانی که بتواند به سلامت وارد جو شود. در این زمان فضا‌پیما برای فرود، مسیری بالستیک را طی می‌کند.

جذابیت این شیوه در این است که فضاپیما می‌تواند نسبت به 2شیوه قبل در ارتفاع به مراتب پایین‌تری حرکت کند.

اما عیب عمده این روش این است که به‌طور قابل ملاحظه‌ای با مسئله افزایش گرمای آیرودینامیکی مواجه است.

چرا که در هنگام ورود سریع به جو  ، گرمای ناشی از اصطکاک در حد وسیعی بالا می‌رود و برای محافظت از فضاپیما نیاز به حفاظ سنگین تری است.

صرف‌نظر از شیوه پروازی انتخاب شده جهت ورود به جو زمین، نباید سرعت فضاپیما به هنگام ورود سریعا کاهش یابد یا فضا پیما بیش از اندازه گرم شود.

مجموع این عوامل نقش تعیین‌کننده‌ای در تعیین میزان شیب لازم یک شیء برای ورود به جو و فرود سالم ایفا می‌کنند.

مواردی که اگر به درستی محاسبه و رعایت نشوند، حتی ممکن است موجب متلاشی شدن فضاپیما و آتش گرفتن آن هنگام ورود به جو شوند.

Aerospace web.org

در همین زمینه:

|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

مقدمه

تا کنون سه نوع اصلی فضاپیما ساخته شده است: ماهواره ، کاوشگر بدون سرنشین و فضاپیمای با سرنشین. همه‌ی فضاپیماها برای رفتن به فضا به موشکهای قوی نیاز دارند.



img/daneshnameh_up/5/52/mir.jpg

ماهواره‌ها

ماهواره‌ها ، فضاپیماهای بدون سرنشینی هستند که دور مدار زمین می‌گردند. آنها برای پژوهش درباره‌ی سیاره‌ی ما ، ارتباطات ، پیش بینی وضع هوا یا مثل تلسکوپ فضایی هابل ، برای اکتشافهای کیهانی به کار می‌روند. در این فضاپیماها دستگاههایی مانند گیرنده‌ها و فرستنده‌های رادیویی ، دستگاههای اندازه گیری ، دوربین و رایانه کار گذاشته شده است. انرژی لازم برای کار دستگاههای درون ماهواره ، از صفحه‌های خورشیدی فراهم می‌شود که انرژی نور خورشید را به الکتریسیته تبدیل می‌کنند.



تصویر
فضاپیمای گرانت فوبوس

روباتها در فضا

از فضاپیماهای روباتی ، که به کاوشگر معروف‌اند، برای عبور از کنار سیاره‌های دیگر ، پیمودن مدار این سیاره‌ها یا نشستن روی آنها استفاده می‌شود. در این کاوشگرها دوربینها و ابزارهایی برای جمع آوری اطلاعات علمی و فرستادن آنها به زمین وجود دارد. این اطلاعات بصورت جریانی از علائم رادیویی به زمین فرستاده می‌شود. کاوشگرها موتورهای موشکی کوچکی دارند که به هنگام تغییر مسیر یا برای کاهش سرعت پیش از ورود به مدار زمین ، روشن می‌شوند، بعضی کاوشگرها وسیله‌ای برای نشستن روی سطح سیاره‌ها می‌فرستند که با استفاده از ترمز موشکی و چترهای نجات ، به آرامی فرود می‌آید.

سفرهای فضایی با سرنشین

نخستین فضاپیمای با سرنشین ، آپولو بود که در سال 1969 میلادی ، فضانوردان را به ماه برد. پس از آن ایستگاههای فضایی مداری و شاتلهای فضایی ساخته شدند. سفینه‌های با سرنشین باید هوا ، غذا و آب کافی برای زنده نگهداشتن و کار چند ماهه‌ی فضانوردان را در فضا همراه داشته باشند. مواد تازه را از زمین می‌توان با فضاپیماهای بدون سرنشین فرستاد. این سفینه‌ها می‌توانند در فضا به فضاپیمای با سرنشین متصل شوند.

موشکها

فضاپیماها برای رسیدن به سرعت لازم ورود به مدار زمین یا گریز از گرانش زمین ، به موشک پرتابی نیاز دارند. این موشکها اغلب سه بخش یا مرحله دارند. وقتی سوخت یک بخش تمام می‌شود، آن بخش سقوط می‌کند و بخش دیگر روشن می‌شود.



تصویر

شاتلهای فضایی

شاتل فضایی مثل موشک بلند می‌شود و مثل هواپیما می‌نشیند و حداکثر با سرعت 28 هزار کیلومتر بر ساعت حرکت می‌کند و نخستین شاتل فضایی به نام کلمبیا به زمان سازمان فضایی آمریکا (ناسا) در سال 1981 پرتاب شد. این پرتاب نشان داد که می‌توان به جای ساختن یک موشک جدید برای هر سفر فضایی ، موشکی را با قابلیت استفاده‌ی دوباره برای پرتاب سفینه به کار برد. شاتل محموله‌ی خود را به مدار پرتاب می‌کند، سرعت شاتل هنگام پرتاب بسیار تعیین کننده است. اگر سرعت خیلی زیاد باشد، ماهواره در فضا به پرواز در می‌آید و اگر خیلی کند باشد به زمین سقوط می‌کند.

مباحث مرتبط با عنوان


|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

ناسا طی روزهای گذشته اعلام کرد ویه جر 1 تا 5 سال دیگر به پایان سامانه خورشیدی می‌رسد. نشریه سی نت به این مناسبت مشهورترین تصاویری که توسط این فضاپیما به ثبت رسیده‌اند را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سفر به دور دنیا شاید طولانی‌ترین سفری باشد که بتوان آن را تصور کرد، سیاره‌ای که قطر آن بیش از 12 هزار و 700 کیلومتر است و تصور دیدن همه نقاط آن، می‌تواند برای هر فردی غیر ممکن به نظر بیاید.

اما این فواصل در برابر فاصله‌ای که یکی از دورافتاده‌ترین دست‌سازهای بشر در حال حاضر از زمین دارد، قطعا رقمی ناچیز خواهد بود. ویه جر 1 برای رسیدن به نقطه‌ای که اکنون در آن قرار دارد بیش از 17.3 میلیارد کیلومتر مسیر را درنوردیده است، البته در این سفر بی بازگشت، این فضاپیما دست خالی نیز نبوده و تصاویر و دستاوردهای ارزشمندی را به زمین فرستاده است:
 

فضاپیمای ویه جر قبل از پرتاب در پایگاه فضایی کیپ کاناورال

این فضاپیما در 5 دسامبر 1977 به فضا پرتاب شد و با تصویربرداری از تقریبا تمامی سامانه خورشیدی
تصاویر ارزشمندی را از این بخش از جهان هستی در اختیار انسان قرار داد

 
هلال زمین و ماه

این تصویر در 18 سپتامبر 1977 و از فاصله 7.25 میلیون مایلی از زمین به ثبت رسیده است
این اولین تصویری است که در آن ماه و زمین در کنار یکدیگر به ثبت رسیده‌اند

اعضای خانواده سامانه خورشیدی

در فوریه 1990 زمانی که این تصاویر به ثبت رسیدند فاصله ویه جر 1 از خورشید بیشتر از پلوتون بود و تا زمین چهار میلیارد مایل فاصله داشت. اینها اولین تصاویری هستند که از خارج از مدار اجرام سامانه خورشیدی (از چپ بالا: زهره، زمین، مشتری، زحل، اورانوس، نپتون) به ثبت رسیده‌اند

«میماس» قمر زحل

پرتره قمر زحل در نوامبر 1980 گرفته شده است

«نقطه آبی کمرنگ»

مشهورترین تصویری که تا کنون توسط ویه جر 1 به ثبت رسیده است
این تصویر در 6 ژوئن سال 1990 گرفته شده و سیاره زمین در پس زمینه‌ای از بینهایت
به شکل نقطه‌ای آبی و کمرنگ دیده می‌شود

فضانورد «کارل ساگان» درباره این عکس می‌گوید: اینجاست، این خانه است، این ما هستیم، همه کسانی است که دوست داریم، همه کسانی که تا کنون درباره آنها شنیده ایم، همه کسانی که تا به حال زندگی کرده‌اند، مجموعه تمامی لذتها و محنت‌ها، ایدئولوژی‌ها، تزهای اقتصادی و سیاسی، جوینده‌ها و شکارچیان، قهرمانان و بزدلان، خالقان و نابود کنندگان تمدن بشر، پادشاهان و غلامان، همه زوجهای عاشق، همه پدرها و مادرها و فرزندانشان، مخترعان، جستجوگران، همه معلمهای اخلاق، همه سیاستمداران فاسد، همه خوبها و بدهای جهان که تا کنون در نسل بشر به دنیا آمده و رفته‌اند، بر روی این ذره غبار ناچیز که در پرتو خورشید تنها معلق مانده قرار گرفته‌اند.

چهار قمر مشتری

چهار قمر بزرگ مشتری، IO، اروپا، گانیمد، کالیستو، که تصویر آنها در مارچ 1979 ثبت شده است

حاشیه تایتان

حاشیه بزرگترین قمر زحل از فاصله 22 هزار کیلومتری که در 12 نوامبر 1980 گرفته شده است

لکه سرخ سیاره مشتری

ویه جر 1 در فوریه سال 1979 این تصویر را از لکه سرخ بزرگ سیاره مشتری به ثبت رسانده است

حلقه زحل

باریکترین حلقه زحل در این تصویر که در پی عبور نزدیک ویه جر
از کنار سیاره زحل به دست آمده در این تصویر دیده می‌شود
تصویر سمت چپ در 12 نوامبر 1980 توسط ویه جر 1 به ثبت رسیده و
تصویر سمت راست نمایی نزدیکتر از حلقه F زحل را از چشمان کاسینی نمایان می‌کند

قمر مشتری «کالیستو»

تصویری نزدیک از قمر سیاره مشتری، کاستیلو که ویه جر آن را
در 6 مارچ 1979 از ارتفاع 350 هزار کیلومتری به ثبت رسانده است

|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
موضوعات مرتبط: , , ,
آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید